Pensioen 1-2-3

Belangrijke informatie over uw pensioenregeling

Welkom bij de Stichting Sportfondsen Pensioenfonds! U bouwt pensioen bij ons op. Dit doet u via uw werkgever. Elke pensioenuitvoerder heeft zijn eigen regeling. In dit Pensioen 1-2-3 leest u wat u wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als u van baan verandert. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Die vindt u wel op www.mijnpensioenoverzicht.nl/ en op uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht. Hoe wij omgaan met de integratie van duurzaamheidsrisico’s in beleggingsbeslissingen en maatschappelijk verantwoord beleggen leest u het memo SFDR en ons beleggingsbeleid. Beide documenten zijn te vinden bij de belangrijke documenten op deze site.

Wat vindt u in laag 1, 2 en 3?

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen. In de eerste laag leest u in het kort de belangrijke informatie over uw pensioenregeling. In laag 2 vindt u meer informatie over alle onderwerpen in laag 1. Tot slot vindt u in laag 3 juridische en beleidsmatige informatie van de Stichting Sportfondsen Pensioenfonds.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.